Снегорин, гребло за джипове и пикапи

цена: от 2500 до 4000 лв.

Предлагат се снегорини за джипове с твърдо и меко окачване. Хидравличчно повдигане и въртене в двете посоки.Срок за производство – 10 работни дни. Срок за монтаж – 5 работни дни.
Снегорин за ефективно снегопочистване с високо качество. Гребло за сняг – удобно съоръжение, с хидравлика за широк диапазон на движение. Греблата могат да са с меко или твърдо окачване, според нуждите на клиента. Всеки снегорин е със стабилно и надеждно окачване. С гребло за сняг, монтирано на джип или пикап може да се почистват частни и обществени имоти бързо и надеждно. Много удобно за фирми с големи открити площи, които трябва бързо да се изчистват от падналия сняг, за да не се блокира работния процес на предприятието. Снегоринът е подходящ и за лично ползване в частни имоти от всякакъв тип.

В последните години през зимата падат доста обилни снеговалежи, които принуждават хората да хващат сутрин рано гребла и лопати за почистване на падналия през нощта сняг, за да освободят пътя за автомобилите си. Сега тази задача успешно се извършва чрез подходящ снегорин, който лесно се прикачва към пикап или джип. При наличие на гребло за сняг, почистването на мек, паднал през нощта пресен сняг е бързо и лесно, а същата работа с ръчно гребло ще отнеме часове усилен труд. Техниката работи при ниски температури, не се влияе от атмосферните условия и се управлява лесно. Прикачването става за няколко минути и не се губи време. Управлението на джип или пикап с прикачено гребло за сняг е по силите на всеки шофьор. Няма особености, които да изискват специална подготовка.

През зимата, достъпът до планински вили и частни къщи, отдалечени от главните пътища е затруднено, затова по off-road маршрутите се тръгва с мощни джипове, оборудвани с подходящо гребло за сняг. С такава машина не само може да се стигне до извънградски обекти през зимата, но и може да се почисти сняг, затрупал парцела през нощта. Удобството на прикачния снегорин се подсилва от диапазона му на въртене, който позволява по-ефикасно снегопочистване. Има възможности за регулиране на височината на монтаж, в зависимост от модела на автомобила. Материалът, от който се изработват греблата не позволява полепване на сняг по тях, а долната им част е гумирана, за да се смекчава допира със земята и случайно попаднали камъни и твърди предмети.

Всяко гребло за джипове и пикапи е снабдено с ограничители, които го фиксират стабилно при работа под ъгъл 45 градуса. Регулирането на движенията на снегорина също е олекотено и не отнема време. Теглото е съобразено с възможностите на повечето джипове и пикапи, а материалът, от който се изработват греблата е устойчив, не корозира и не се поддава деформации.

Ергономичният пулт за, управление на монтираното гребло за сняг позволява управлението му с една ръка, което улеснява значително водача. Наличието на собствен снегорин спестява много време на собствениците на промишлени обекти и частни имоти, които нямат време да чакат комуналните машини да почистят снега. Това е съоръжение, което дава възможност бързо и лесно да се освободи всеки терен от натрупан сняг, който пречи на движението в частните имоти. Техниката е снабдена с гаранции за качество. Цената варира в зависимост от техническите особености на снегорина. Това е техника, която служи безотказно с години, без да създава трудности по време на експлоатация.

С монтаж на гребло за сняг всяко подходящо превозно средство се превръща в снегорин – джип, пикап или друг автомобил. С такова оборудване могат да се почистват различни обекти – пътища, улици, дворове, извънградски парцели и други.