Гребло за сняг втора употреба

цена: 8000

Поликарбонатови и метални гребла за сняг втора употреба, внос от Германия и Холандия.
Технически данни: Снегорините са едносекционни с меко окачване; Комплект хидравлика: маркучи, 2 бр. цилиндри за завъртане плюс 1 бр. за повдигане; Ширина от 3200 – до 4000 мм.; Повдигането и завъртането на снегорина е хидравлично в движение на машината; Управление на хидравличната система – електрическо ч/з пулт от кабината на водача; Хидравлична станция 24 V.


Стабилно гребло за сняг – едносекционно, с хидравлично окачване за повече маневреност. Мощни снегорини за тежки зимни условия, с голяма производителност. По време на обилни снеговалежи, е необходима мощна снегопочисваща техника. С гребло за сняг втора употреба машините могат да се преоборудват по всяко време.
Предлаганите гребла за сняг са стабилни, надеждни и ефикасни, подходящи за различни модели снегопочистващи машини. Движението на греблото се осигурява от хидравлика, управлявана чрез електрически пулт вграден в кабината на машината. Така водачът може да управлява удобно греблото на снегорина, за по-ефективно снегопочистване в кратки срокове.